Taidelainaamo

Seinäjoen Taiteilijaseuran suuren suosion saavuttanut taidelainaamo (vuodesta 2003) toimii Seinäjoen taidehallin tiloissa. Avoinna taidehallin aukioloaikoina. Lainaamoon vapaa sisäänpääsy.

Taidelainaamossa on esillä piirustuksia, maalauksia, grafiikkaa ja veistoksia Seinäjoen Taiteilijaseuran jäseniltä. Lainaamon toiminta-ajatuksena on lainata edullisella kuukausivuokralla korkeatasoisia taideteoksia kotiin (toimistoon, virastoon) koekatsottavaksi. Asiakas voi palauttaa teoksen milloin tahansa, jatkaa lainaamista tai lunastaa sen omaksi.

Seinäjoen Taiteilijaseura ja Seinäjoen taidehallin henkilökunta takaavat lainaamon teosten korkeatasoisuuden ja kokoelman määräaikaisen vaihtuvuuden.

Tervetuloa tutustumaan luotettavaan ja edulliseen tapaan hankkia taidetta!

Artotheque

The popular Artotheque of Seinäjoki Artists' Association (since 2003) is located in the Seinäjoki Art Hall. Open during the Art Hall opening hours. Free entry to the Artotheque.

Artotheque presents drawings, paintings, prints and sculptures of members of the Seinäjoki Artists' Association. Artotheque can be borrowed for affordable monthly rent  high-quality works of art on the customer's home (job, office) to be tested. The customer can return the work of art, at any time, or to continue borrowing or finally buy it.

Seinäjoki Artists Association and Seinäjoki Art Hall staff ensure the high quality and  updating of the art works in the Artotheque.

Welcome to the most reliable and affordable way to acquire art!

TAIDELAINAAMO / ARTOTHEQUE

Seinäjoen taidehalli / Seinäjoki Art Hall