Tervetuloa vuosikokoukseen!

Taiteilijaseuran vuosikokous pidetään Seinäjoen taidehallilla la 19.3.2016 klo 13. Tervetuloa! Esityslistalla sääntömääräiset asiat.

Taiteilijaseuran, PTL:n ja taidehallin pikkujoulu 4.12.

Vietämme pikkujoulua taidehallilla 4.12. klo 17 alkaen. Kutsu on toimitettu jäsenille jäsenkirjeen mukana.

Seinäjoki Art & Design Week 2015

Lue lisää: www.sadw.fi ja https://www.facebook.com/events/1148903345124902/

Taiteilijaseuran ohjelmaa viikolla:

KOTO POP UP TAIDEMYYNTI

Avoinna 8.-12.9. ti-pe klo 11-18, la 10-16, su suljettu
Kiinteistö Vanha Tori, Kalevankatu 12 B, 60100 Seinäjoki, kulku Matti Visanninkujalta

KOTO - kaupan ja kahvilan yhdistävä pop up saa olosi tuntumaan kotoisaksi Seinäjoki Art & Design Weekin aikana. Viihtymään kutsuva tila rakentuu vanhalle torille rakennettuun kiinteistöön ja levittäytyy kävelykadulle pöytäryhmineen. Paikallisten taiteilijoiden teoksia myy KOTOssa Seinäjoen Taiteilijaseura. Taidepuodista löytyy mm. seuraavien taiteilijoiden töitä:

Minna Bengs-Shrestha
Tiina Kemppainen
Olli Kiviluoto
Katri Kokkinen
Hanne Kontiola
Piia Koski
Jamie Ranta

TAIDERAATI

Seinäjoen Taiteilijaseura kutsuu Sinut seuraamaan viihdyttävää, tunnettujen seinäjokisten taideraatia la 12.9. klo 13.30! Raati arvioi taidelainaamon teoksia. Yleisö voi osallistua keskusteluun, arvioida taideteoksia raadin kanssa ja nauttia tarjoiluista.

Samalla voit tutustua Seinäjoen Taiteilijaseuran taidelainaamon toimintaan ja lainattaviin teoksiin.

TAIDEARPAJAISET 12.–13.9.

Tiedätkö reitin taidelainaamoon? Seinäjoen Taiteilijaseuran taidelainaamossa on arpajaiset, joissa jokainen lainaamoon viikonloppuna 12.–13.9.2015 löytänyt voi osallistua arvontaan. Taidelainaamoon on aina vapaa pääsy. Sunnuntaina arvotaan osallistuneiden kesken taidegraafikko Petra Koiviston teos.

TAPAA KUUKAUDEN TAITEILIJA RIITTA YLINEN

Taidelainaamon Kuukauden Taiteilija, taidegraafikko Riitta Ylinen tavattavissa lainaamossa 12.9. klo 15 alkaen.

Heikki Mäki-Tuuri alueelliseen taidetoimikuntaan

Taideneuvosto nimesi uuden jäsenen eroa pyytäneen Jimmy Pullin tilalle. Pulli valittiin Taiteen edistämiskeskuksen läänintaiteilijaksi. Pohjanmaan taidetoimikunnassa on 15.4.2015 alkaen toiminut Pullin tilalla Seinäjoen Taiteilijaseuran edellinen puheenjohtaja, kuvataiteilija Heikki Mäki-Tuuri Ylistarosta. Onnittelut!